Over ons

Leer ons beter kennen

Over ons


Als bouwpromotor leggen wij ons toe op de ontwikkeling van appartementen en verkavelingen. Dat wil zeggen dat wij de grond aankopen en instaan voor de bouw van de volledig afgewerkte constructies. Na aankoop van de grond gaan wij op zoek naar de beste invulling van het project en gaan we over tot de bouwaanvraag. Wanneer deze is goedgekeurd gaan we over tot het bouwrijp maken van het perceel en starten we de verkoop op. Op dat moment hebben we reeds een startdatum vastgelegd zodat u zeker bent wanneer uw thuis klaar zal zijn.

De plannen worden door ons uitvoerig bestudeerd en bijgeschaafd waar nodig. Van bij de standaard uitvoering gaat onze aandacht naar de kwaliteit van uw leefomgeving. Bij de selectie van onze materialen gaan esthetiek en degelijkheid hand in hand. Alles wordt gescreend en op elkaar afgestemd.

Wij sluiten contracten af met de verschillende aannemers en coördineren en controleren de werken. Wij zorgen ervoor dat het bouwproces vlot verloopt en begeleiden u bij de keuzes van vloeren, keuken, deuren, enz,… Bij de oplevering controleren we alles op gebreken, en we garanderen u dat die worden opgevolgd. Ons werk is pas gedaan wanneer u tevreden bent!

 

VISIE

Binnen ons bedrijf heerst er een grote betrokkenheid onder elkaar, naar onze klanten en naar onze aannemers. Er zijn 4 meewerkende aandeelhouders en 2 vaste medewerkers. De vlakke bedrijfscultuur garandeert een open communicatie, waarbij elk zijn stempel kan drukken en het verschil kan maken. Elk van ons ziet erop toe dat alles correct verloopt. Zodat we trots kunnen zijn op ons werk! Wij zoeken dezelfde cultuur bij de mensen die op onze werven werken. Vele zijn lokale, familiale zaken die betrokken zijn met hun werk. Als u hen nodig heeft zijn ze dichtbij. Wij werken met een beperkte groep aannemers die weten waar wij als bedrijf voor staan en wat er van hen verwacht wordt. Van onze kant streven wij er naar het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat onze aannemers onder optimale omstandigheden kunnen werken, wat zeker zijn effect heeft op het resultaat! En dat resultaat mag u van ons verwachten, ongeacht het prijskaartje. Van bij de standaard uitvoering gaat onze aandacht naar kwaliteit. Kwaliteit van het concept, materialen, plaatsing, … Bij de uitvoering is het belang van onze aannemers onmiskenbaar, want de mooiste vloer, keuken, deur, kan slecht geplaatst worden. Wij zijn correct tegenover onze aannemers en mogen dat ook van hen verwachten. U mag dat van ons verwachten. Wij zoeken voldoening in ons werk. Een geslaagd project waar we trots terug op kunnen kijken geeft telkens opnieuw de energie om onszelf in het volgende project te investeren. De gemoedsrust die u zoekt in uw comfortabele en mooie woning maken wij waar door onze afspraken na te komen!

read more

MISSIE

Wij bouwen een thuis, voor mensen die investeren in hun toekomst. Door ons engagement, persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie leren we de mensen en hun noden kennen. We starten met een concept met aandacht voor de dagelijkse leefomgeving van onze klanten, en onze missie is om van dat concept realiteit te maken. Het doel is een gelukkige klant, die zijn droom verwezenlijkt ziet en daar nog lang van kan genieten.